Ce mai vedem pe net

Contrar credintei populare, internetul mai ascunde si chestii care merita vazute (ei na!!! cine a scos-o si pe-asta!!), si nu ma refer la 1001 moduri de a-ti citi horoscopul, nici la site-uri cu bancuri proaste sau aparate electrice de vanzare.

Am avut ocazia sa dau peste un blog pe care nu as putea sa nu-l impart cu restul lumii. Nu este blogul lui Zak (aflat la sectiunea de linkuri – na ca i-am facut si lu asta reclama acum), si nici blogu’ tipului care zice ca a zidit usa de apartament a vecinului manelist (care in fine, e o poveste amuzanta, dar daca se respecta, facea niste poze, macar cu usa).

Remo Savisaar e un tip estonian care face poze. Multe. Si superbe. Ce fel de poze? Cadre naturale si cu animale (in special pasari), dar toate au ceva in plus fata de ce gasesti in mod obisnuit daca dai un search pe Google. Cineva interesat de fotografie in general ar spune ca unghiurile alese si timingul ii aduc un plus fotografiilor sale. O persoana pasionata de animale ar spune ca ele constituie imaginile ca lumea. Cineva care priveste cu detasare, poate ca ar spune ca pozele lui Remo sunt relaxante.

Pe mine unul m-au vrajit. Convingeti-va si singuri despre ce e vorba, intrand pe linkul de mai jos, si veti gasi, printre alte poze, o vulpe incruntata, o caprioara curioasa, o ciocanitoare care isi vede de treaba ei, o violeta superba, o pasarica plouata serios si niste cadre care merita vazute, indiferent daca iti plac sau n-ai altceva de facut.

Blogul lui Remo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s