Martyre

Azi, pe cand ma motivam privind absent cum se schimba canalele pe ecranul televizorului, m-am oprit cand am auzit pe un prezentator de stiri (care parea cam ametit) spunand ceva de un videoclip nou Depeche Mode.
M-am straduit cateva minute bune sa rezist prostiilor pe care le spunea ala ca sa-l vad in cele din urma. Este vorba despre videoclipul la Martyr, single care a aparut acum mai bine de doua luni si desi prezentatorul ala anunta cu surle si trambite ca in premiera acum la el videoclipul, ultimul, cel mai fresh, cel mai nu stiu cum, numai la postul lui, clipul este pe youtube din octombrie.

Videoclipul in sine este o combinatie de secvente din videoclipurile aparute in cariera de 25 de ani a trupei aranjate frumos astfel incat sa se sincronizeze cu melodia, creand un efect interesant. Dintre clipurile folosite apar secvente din Enjoy the silence, It’s no good, Personal Jesus, I feel you, care alterneaza cu scene din concerte, precum si din clipuri vechi sau noi, cum ar fi Just can’t get enough sau Precious.
Videoclipul poate fi vizionat mai jos, in speranta ca nimeni sa nu fie nevoit sa asculte prostiile unui prezentator de stiri ca sa-l vada.

3 thoughts on “Martyre”

  1. a! sigur ca suntem. am zis “inca” pentru unul gasit de mine intamplator, nu ca am fi putini si trebuie sa ne cautam cu faza lunga:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s