Take That up a notch

Cine ar fi zis acum cativa ani despre trupa Take That ca vor reveni in 2006 mai in forta ca oricand?
Ei bine, iata ca la 10 ani dupa ce trupa britanica au anuntat ca rup legaturile, baietii s-au relansat cu single-ul Patience, aparut in noiembrie 2006. Melodia a avut un succes neasteptat, la ora actuala fiind in Top 3 Singles pentru a 7-a saptamana la rand.

Dupa ce au prefatat revenirea in topurile muzicale cu Patience, trupa originara din Manchester au lansat albumul Beautiful World, care in clipa de fata este numarul 1 in topul vanzarilor.
In plus, se pare ca urmatorul single este pe cale sa fie lansat in curand, iar pe 20 ianuarie baietii au anuntat ca in octombrie vor merge intr-un turneu european. Cine stie, poate ca vor ajunge si pe plaiurile mioritice, mai ales ca un alt zvon care circula pe net zilele astea spune ca The Rolling Stones vor veni in Bucuresti sa concerteze anul acesta. Ramane de vazut ce concerte o sa avem ocazia sa vedem in 2007 la noi.

Revenind la Patience, melodia este o balada care trebuie sa recunosc ca initial mi-a sunat doar comerciala. Evident, m-am inselat, caci Patience este mult mai mult de atat. O melodie puternica despre lucruri pierdute, nostalgia unui timp disparut si mai ales speranta si rabdare.
O melodie cat se poate de potrivita pentru o revenire ca asta. Robbie Williams, go on home!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s