I tried to keep the crowds away

M-am tot gandit ca ar trebui sa scriu ceva despre Premiile AtelierKult la care am participat Miercuri, dar mi-am zis ca daca astept ceva trebuie sa se intample pana la urma.

Si s-a intamplat, Ionuca a scris despre ele si acum nu mai trebuie s-o fac eu.

Imi place cand lucrurile se aranjeaza de la sine.

***

Ok, poate mai adaug cateva cuvinte.

Inainte de gala propriu-zisa m-am intalnit cu Robert (castigatorul premiului pentru debut absolut, prozator eminent si vedeta rock part-time) si cu Marian Coman, si am fost sa mancam ceva la Vama Veche (restaurantul de langa parcul Gradina Icoanei, nu aia de langa bulgari).

Am baut un Peroni (experienta pe care nu o s-o mai repet, desi reclama e foarte misto berea e infecta) si am mancat un snitzel cu cartofi. De fapt erau doua snitzele foarte mari, si niste cartofi foarte mari.

Marian ne-a povestit despre cum incearca sa se lase de Lineage, si am vorbit despre starea literaturii SF, atelierkult si altele.

Ce s-a intamplat dupa aia puteti citi pe bookblog.

***

Pastele m-a luat cam prin surprindere anul asta, dar mi-a dat ocazia sa petrec cinci zile afara din Bucuresti, jucand Neverwinter Nights 2, citind Cortazar, neajutand la treburile casei si dormind pana dupa-amiaza.

Noul meu program m-a dat complet peste cap, si azi cand am iesit afara sa o ajut pe maica-mea sa spele masina m-a luat o ameteala incredibila, am inceput sa casc incontrolabil, ochii mi se inchideau si a trebuit sa ma asez repede jos si sa o las pe ea sa faca toata treaba.

Dupa aia am incercat sa citesc ceva (un roman despre care nu pot sa spun nimic inca, sub amenintarea legii) si am renuntat dupa cateva pagini. M-am multumit sa ma joc cu pisica pe canapea si sa ma uit la Dansez pentru tine, in reluare.

Daca nu adorm pana la 12 noaptea o sa fie o mare realizare.

Asa ca indiferent unde sunteti, cum petreceti Pastele, cat de mult va place Megastar (la care o sa ma uit in seara asta – ma uit la TOATE emisiunile zilele astea),  incercati sa evitati grasimile, zaharul si bautura in exces. Altfel o sa ajungeti la Stirile ProTV, in acelasi cadru ca aia care zic “Doctore, am mancat prea mult…”

Author: Zak

I am a (unemployed) freelance journalist / rockstar, living in Bucharest, with a supernatural entity called kitty. I write things, and when I don't I usually sit in a cafe and recall my part in the Crimean war. I kick ass in the morning and take names in the evening, and sometimes chew bubblegum, but I'm all out of gum now. I am also an international online hockey player, famous argentinian polo champion, and football manager hall of famer. I can fly.

2 thoughts on “I tried to keep the crowds away”

  1. se pare ca ai aflat oricum;

    m-am uitat si la primul sezon, aveam foarte mult timp liber din moment ce nu ma duceam la facultate.

Leave a comment