lazyin’ all week long

look at the sexy hatS-au petrecut destule lucruri in ultimele trei saptamani. Chiar prea multe.

In ultima saptamana cel putin, nu am facut nimic, ceea ce a fost un pic mai mult decat voiam. Am dormit ziua si baut noaptea, intr-un loc de langa Bucuresti, pe care imi place sa-l numesc “ferma”, desi nu am animale (in afara de pisica). In principiu am aratat ca in poza din stanga. Palaria e foarte necesara daca nu vrei sa faci insolatie, chiar daca arat ca un fermier chinez teribil de inalt.

In orice caz, nu s-a intamplat nimic. Pisica a cazut de pe gard, de la o inaltime de patru metri, si si-a taiat un picior in cadere. Am dus-o la doctor si i-a pus copci. Acuma e pe tranchilizante (mmm, tranchilizante), antibiotice, si schioapata. La un moment dat am fost atacat de o viespre mutanta, dar am supravietuit. Am rupt o coarda de chitara, dupa aia am mai rupt una in timp ce o inlocuiam. Nimic major.

In celelate doua saptamani totusi, s-au intamplat destule. Am fost la mare, si m-am intors de la mare, ceea ce nu a fost prea rau si planuiesc sa o mai fac o data imediat ce se face mai cald si nu trebuie sa port doua bluze noaptea.

Dupa aia m-am lasat de facultate. M-am lasat de multe lucruri la viata mea, dar asta o consider cea mai mare realizare. A fost destul de simplu ce-i drept, trebuie doar sa spui ca nu te mai duci. Asa ca am destul timp sa ma concentrez pe ce conteaza cu adevarat; doar mai trebuie sa descopar exact ce conteaza. Oricum, am ramas cu o poveste grozava de spus la petreceri (stiu ca si tipu de la Luna Amara s-a lasat de aceeasi facultate ca si mine, ceea ce inseamna ca o sa devin inevitabil un star rock).

O idee mai tarziu am picat examenul de condus, desi nu a fost vina mea. Il dau iar pe 6 iunie, asa ca nu sunt prea ingrijorat.

Per total, Mai a fost o luna destul de grozava. Mi-am demonstrat singur cat de imatur pot sa fiu, am descoperit ca in mare parte nimanui nu-i pasa de mine (si celor care chiar le pasa am reusit sa le induc o stare de nervi incredibila), am petrecut zile intregi jucandu-ma pe calculator si ascultand Radiohead sau stand la soare; inca nu stiu ce vreau sa fac in continuare, desi toata lumea imi spune ca e vremea sa aflu.

Pot oricand sa prezint vremea la TV.

Cristi 

Advertisements

Author: Zak

I am a (unemployed) freelance journalist / rockstar, living in Bucharest, with a supernatural entity called kitty. I write things, and when I don't I usually sit in a cafe and recall my part in the Crimean war. I kick ass in the morning and take names in the evening, and sometimes chew bubblegum, but I'm all out of gum now. I am also an international online hockey player, famous argentinian polo champion, and football manager hall of famer. I can fly.

3 thoughts on “lazyin’ all week long”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s