only rock’n roll

Dupa cum stiti, fie ca vreti, fie ca nu, martea viitoare e concertul Rolling Stones, la care, fie ca vrem, fie ca nu, avem bilete.

Eu unul nu am crezut vreodata ca o sa vedem ziua asta. Am urmarit discutii lungi despre de ce nu ar veni in Romania, si argumentele erau destul de solide. Chiar cu vreo saptamana inainte sa se faca anuntul oficial, ii aratam lui Alin un articol care spunea de ce Jagger si compania nu o sa concerteze la noi.

Adevarul e ca nici nu sunt un mare fan, pentru ca nu am ascultat niciodata prea mult Rolling Stones. Am o lista destul de mare de formatii pe care vreau sa le ascult, si ziua are doar 24 de ore. Oricum acum ascult o compilatie “Best of”, si nu prea simt rock’n roll-ul. De exemplu Jagger sopteste “Angie, Angie”, si ma gandesc ca asta ar fi fost destul de misto in 1970. Nu spun ca baietii ar fi prea batrani sa mai cante. Din contra:

Never too old to Rock and Roll!

Dar rock’n roll-ul e ascultat mai bine live, decat pe CD. Eram odata intr-un bar, iar pe scena niste tipi cantau “I can’t get no satisfaction”, si, desi erau amatori si nu cantau destul de des impreuna incat sa sune ca o formatie, simplul fapt ca agitau niste instrumente pe scena era destul sa ofere acea senzatie de rock’n roll.

Asa ca daca vreti rock adevarat iesiti naibii din casa.

Sunt convins ca concertul o sa fie mai mult decat ok. Nu o sa aiba acea atmosfera nebuna, de rock alimentat cu droguri si bautura (desi prevad multa bautura in viitor), ca la Altamont in 1969, dar e ultima sansa sa vedem o formatie legendara. Parintii nostrii au asteptat 40 de ani sa vina americanii, si in sfarsit au venit.

Si au adus rock’n roll-ul cu ei.

Si au mai adus asta:

Dar la capitolul asta ne descurcam si noi destul de bine.
(Am gasit aici un site foarte misto cu coperti ale albumelor Rolling Stones)

Cristi

Author: Zak

I am a (unemployed) freelance journalist / rockstar, living in Bucharest, with a supernatural entity called kitty. I write things, and when I don't I usually sit in a cafe and recall my part in the Crimean war. I kick ass in the morning and take names in the evening, and sometimes chew bubblegum, but I'm all out of gum now. I am also an international online hockey player, famous argentinian polo champion, and football manager hall of famer. I can fly.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s