Nu mai pot cu mizeriile astea

Primăria Capitalei retrocedează 20.000 de metri pătraţi din Parcul Tineretului

Încă un parc bucureştean face loc unui ansamblu imobiliar. În ultima şedinţă din acest mandat, consilierii Capitalei au acordat unei femei un teren de 2 hectare în Parcul Tineretului. Bucureşteanca deţinea mai multe parcele dispersate în parc, pe care nu putea construi. În schimbul acestora, femeia a primit o singură parcelă, de 20.000 de metri pătraţi la marginea Parcului Tineretului.

Tanti asta a avut probabil casa pe groapa de gunoi, pentru ca asta a fost pe terenul respectiv inainte sa fie transformat in parc. Evident, hotararea judecatoreasca e una definitiva, desi se incalca legile de mediu – se interzice schimbarea destinatiei unui spatiu verde amenajat.

Recent, Marioara Micsunescu a depus un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care cere sa-i fie aprobata construirea unui bloc-turn de 57,5 metri în apropierea lacului Vacaresti. Respectivul PUZ vizeaza o suprafata de 6.673,27 metri si permite constructii cu înaltimea de 12 etaje.

Pe scurt, Mioara Misculescu zice: va luam verdele, va dam penis (de 57,5 metri).

“Hotărârea a fost luată, în mod cu totul „neaşteptat”, cu doar 3 zile înainte de a i se permite lui Costică Constanda să construiască în Bordei. Centru sau margine? Aceasta este întrebarea pe care şi-o vor pune, luni, toţi consilierii Capitalei.

Spiritul afacerist se simte puternic la numita doamnă Micşuneanu. Încă din 2003, aceasta nu a stat deoparte de business şi a cumpărat, la preţuri de nimic, terenuri de la foşti proprietari ai Parcului Tineretului. În posesia ei se află deja 5 parcele.”

Bomba vine abia la sfarsit – dupa ce cucoana asta a primit 20 000 de metri patrati din cel mai mare parc din capitala (daca nu ma insel) ca sa-si faca blocuri, afaceri si pe scurt sa dea pe afara de bani pe o şoricărie din’asta, dupa ea s-au aliniat la procese alti mici intreprinzatori care cer sa se revendice alte 28 de hectare din suprafata parcului.

Deci adio parc. Adio spatiu verde. Adio legilor care in tara asta nu exista decat sa se imbogateasca si mai mult smecherii care fura. Astept ziua in care or sa imi intre in casa si sa-mi ceara cheile pe motiv ca trebuie retrocedat terenul  catre vreo cucoana care are stramosi daci care au trait cu acte in regula in gradina din fata blocului.

Mai multe detalii despre subiect aici.

Edit: Pentru cine este interesat, ardeti o semnatura ca nu e mare lucru – http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_parcurile_de_la_betonare_salvati_vietile_noastre-p57763054.html

Important! Maine (sambata) de la ora 10:00 se organizeaza un protest la intrarea in Parcul Tineretului impotriva hotararii ilegale a lui peste prajit. Eu o sa ma duc.

Alin

4 thoughts on “Nu mai pot cu mizeriile astea”

 1. protestul va avea loc la intrarea in parc din Costache Dtamate (Calea Vacaresti), chiar langa parcela revendicata si care a inceput sa fie maltratata cu mult zel de angajatii de la ADP sector 4.

 2. fazele astea cu Natura ma pliticsesc la culme da’ tin enorm la parcu tineretului [alerg acolo din liceu]. daca stiam de protestu asta la timp – veneam sa dau si io cu caramida 😦

 3. Aviz amatorilor:

  Micsunescu Marioara
  Adresa: Str. Anton Colorian 44, sector 4
  CNP 2580905400225

  Micsunescu Vlad Stefan
  Adresa: Calea Serban Voda 217E
  CNP 1820605440045

  Sediu SC Vladimar 2002 SRL + Sediu SC Marexim 2002 SRL
  Adresa: Sos. Oltenitei 226, Bl 13, et 5 ap 35 sector 4

  Sediu SC Safe Act SRL
  Adresa: Trestiana nr. 9

  Alte firme la care doamna este asociat:
  SC Simply Comp SRL
  SC Vlad Exim SRL
  SC Omu Mountain Resort SA
  SC Total MM Com SRL
  SC Vladimir Proconsult SRL.

  Detalii ref. la CUI si RC:
  http://www.docstoc.com/docs/46662689/2007_2730

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s